Dieta termogenică cu supă de varză pentru a pierde 5 kilograme pe săptămână


Printre dietele accidentale de o săptămână, dieta cu supă de varză termogenică este o dietă săracă în calorii.

Mai exact, regimul alimentar prevede nu numai supa de varză, ci și consumul de alimente fixe. Așa sunt exploatate proprietățile de ardere a grăsimilor ale varzei.

Întrucât este o dietă rapidă, înainte de a o începe este bine să cereți sfatul medicului dumneavoastră . Tot pentru că este un regim care nu oferă suficiente minerale și nutrienți.

Iata cum sa faci supa de varza corect si cu produse bio.

Ingrediente:

  • 1 varză mare
  • 3 roșii coapte
  • 3 cepe
  • 4 tulpini de țelină
  • 1 ardei gras

Doar tăiați toate ingredientele în felii mici și aduceți la fiert câteva minute. După ce ingredientele sunt suficient de fragede, asezonați cu: sare, piper și lămâie.

Meniul de dietă cu supă de varză termogenică

Luni: Supă de varză pentru micul dejun, prânz și cină. Puteți mânca orice fructe doriți (cu excepția bananelor). Se recomandă să beți multă apă, apoi este permisă cafeaua sau ceaiul neîndulcit.

Marți: Supă de varză la micul dejun, prânz și cină. Puteți consuma orice fructe și legume doriți (cu excepția bananelor, mazării și porumbului). Tot la cină puteți adăuga un cartof copt. Puteți bea apă, cafea sau ceai neîndulcit.

Miercuri: Supă de varză la micul dejun, prânz și cină. Chiar și în ziua a treia a dietei cu supă termogenă de varză, puteți consuma câte fructe și legume doriți. Este indicat să bei multă apă, cafeaua sau ceaiul fără zahăr este permis.Publicitate

Joi: Supă de varză pentru micul dejun, prânz și cină. La micul dejun se poate bea 1 pahar de lapte. În timp ce se așteaptă consumul a 4 banane pe parcursul zilei. De asemenea, este indicat să bei multă apă, cafeaua sau ceaiul fără zahăr este permis.

Vineri: Supă de varză la micul dejun, prânz și cină. La cina recomandam consumul a 500 de grame de vita, peste fiert cu 3 rosii proaspete. Este indicat să bei multă apă, cafeaua sau ceaiul fără zahăr este permis.

Sâmbătă: Supă de varză pentru micul dejun, prânz și cină. Dieta termogenică cu supă de varză permite la prânz și cină să mănânci 2 piept de pui, legume la alegere. Puteți bea apă, cafea sau ceai neîndulcit.

Duminică: Supă de varză la micul dejun, prânz și cină. Puteți consuma 250 de grame de orez brun, legume și fructe după gust. Puteți bea apă, cafea sau ceai neîndulcit.


0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *