Dieta cu mere care te face sa slabesti 5 kilograme in doar 5 zile si detoxifiaza organismul


Dieta cu mere , cunoscută pentru eficacitatea sa , poate fi inclusă și în lista de regimuri de dietă rapidă. Este, de asemenea, o dietă considerată sănătoasă dacă este luată doar timp de 5 zile.

Trebuie să avem întotdeauna în vedere că dietele rapide nu sunt întotdeauna considerate sănătoase deoarece acţionează rapid.

In acest fel ajung sa nu asigure rezultatele dorite. În ceea ce privește scăderea rapidă în greutate, ea are ecou recuperarea kilogramelor pierdute.

In cazul dietei cu mere se aduna multe pareri pozitive care ii asigura beneficiile imediate si de durata.Reclame

În orice caz, înainte de a începe orice dietă este indicat să consultați medicul dumneavoastră sau mai bine un nutriționist.

Meniul dietei cu mere de urmat timp de 5 zile

Iată planul alimentar de urmat timp de 5 zile care vă asigură că slăbiți 5 kilograme și vă detoxifiați complet organismul.

Ziua 1. Trebuie să mănânci numai mere pe tot parcursul zilei, în asociere cu cel puțin 2 litri de apă. În acest caz, nu există limite privind cantitatea de mere și calitatea fructelor de ales.

Ziua 2. La micul dejun și la cină trebuie consumate doar mere. In schimb, la pranz dieta cu mere recomanda o salata verde sau spanac si rucola, imbracata cu lamaie si ulei de masline, completand masa cu o bucata de branza usoara.

Ziua 3. La micul dejun trebuie sa mananci: un mar, o felie de paine integrala, o felie de curcan. La prânz se recomandă din nou o salată verde cu morcovi și țelină. La cină, în schimb, trebuie consumate doar mere, a căror cantitate nu este fixă.

Ziua 4. Dieta cu mere pentru penultima zi te invita sa consumi la micul dejun: un mar, o felie de paine integrala, un curcan. La prânz, o salată de legume la abur de asortat cu ton. De asemenea, este oferită o gustare de după-amiază pe bază de mere. În timp ce la cină poți mânca o cană de cereale integrale cu puțin lapte.

Ziua 5. La micul dejun trebuie sa consumi: mere, un ou fiert, o felie de paine integrala. Meniul de prânz constă într-o porție mică de carne care trebuie însoțită de o salată de legume crude. Pentru gustarea de după-amiază și cină, se recomandă din nou merele.

Se recomanda a nu prelungi dieta cu mere peste perioada prevazuta de 5 zile pentru a nu risca sa apara dezechilibre nutritionale.


0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *