Argint coloidal, un antibiotic natural excepțional pentru eliminarea virușilor, bacteriilor și ciupercilor


Medicina alternativă sugerează remedii naturale sau opțiuni fără excipienți, cum ar fi argintul coloidal. Antibioticele tradiționale sunt adesea ineficiente din cauza rezistenței dezvoltate de bacterii.

Acest produs se dovedește a fi un antibiotic natural prodigios capabil să contracareze diferiți agenți patogeni într-un mod sigur. De fapt, nu provoacă reacții alergice sau efecte secundare.

Remediul a fost folosit încă din timpurile grecești antice. A fost folosit pentru a lupta împotriva microorganismelor care contaminau alimente și băuturi.

Argintul coloidal a fost folosit cel mai des în scopuri medicinale, dar apoi utilizarea sa a scăzut în secolul al XX-lea. Astăzi, medicina modernă folosește mult mai puțin produsul. Chiar dacă este confirmat ca fiind unul dintre cele mai puternice produse de tip antibiotic și antiviral.

În special, este folosit în spitale pentru tratarea arsurilor. În Rusia, însă, este folosit pentru sterilizarea apei reciclate.

Pentru a obține argint coloidal, se utilizează un proces de electroliză, care combină materialul cu apă distilată.

În practică, argintul coloidal constă din particule de argint dispersate în apă purificată. Este apă demineralizată, distilată sau dublu distilată.

Particulele de argint dispersate pot fi considerate coloizi dacă au o dimensiune între 1 nanometru și 500 nanometri.

Ca și alți coloizi, argintul coloidal nu se clasifică drept medicament. În schimb, face parte din remediile pentru uz intern și pentru uz topic. Este disponibil comercial în picături dar și în dozatoare cu spray.

Proprietățile oferite de argint coloidal

Ca antibiotic natural, este capabil să elimine virușii, bacteriile, ciupercile și paraziții. Poate fi luat ca supliment de tip mineral. Scopul său este de a ucide agenții patogeni responsabili de boli.

Proprietățile antibiotice ale argintului coloidal sunt capabile să prevină și să contracareze colonizarea bacteriilor. Mai ales este eficient împotriva streptococilor și stafilococilor.

Acțiunile sale asemănătoare antivirale sunt utile pentru contracararea paraziților care provoacă diverse infecții.

În timp ce proprietățile sale antifungice acționează împotriva infecțiilor fungice. În esență, acest produs reduce încărcătura fungică.

De asemenea, remediul este cunoscut ca imunostimulant. De fapt, întărește sistemul imunitar și previne apariția gripei sau a herpesului.

De asemenea, se recomandă tratarea: astm bronșic, artrită, diaree, candida. În plus, argintul coloidal sprijină dezvoltarea oaselor.

Este un produs bine tolerat de organismul nostru. Se excretă ușor prin urină. De asemenea, nu creează dependență sau cazuri de intoleranță.

Dar puteți folosi remediul și pe piele sau pentru a face gargară. Doza recomandată este de o picătură la 1 kg de greutate care trebuie diluată în apă. Înainte de a-l lua, este indicat să consultați un medic pentru mai multe informații.


0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *